Prijava

Vaša prijava

DANI MLADIH: Večeras saznajte kako živjeti bez plastike i kako izraditi prirodni dezodorans


Prvo događanje Dana mladih održat će se danas u Goričkom klubu mladih od 19 sati, a radi se o predavanju ‘Kako živjeti bez plastike’ te radionici izrade prirodnog dezodoransa i paste za zube.

Ovogodišnji Dani mladih u znaku su zelenog života i očuvanja okoliša, a glavni cilj je da se mladima pokaže kako je održivi život moguć. “Znamo da nije lako baš svakog dana misliti na to kako živjeti život bez plastike, ali znamo da su mali koraci dovoljni kako bi se općenito stanje popravilo. Ne pričamo dovoljno o klimatskim promjenama, zato nam je ovih tjedan dana samo to u fokusu.”, rekla nam je Katarina Drvodelić, organizatorica.

Današnje predavanje i radionicu održat će Vedrana Klarić iz Udruge Gas koja je građanima već poznata po svom aktivizmu i želji da živi zelenim životom. Svaka osoba koja stigne na predavanje i radionicu kući će otići s dvije posudice prirodnih proizvoda koje je sama napravila, ali s novim znanjima o važnosti održivog života.

Ostalo je još par mjesta pa se stignete prijaviti za radionicu na kadrvodelic@gmail.com, a za samo slušanje predavanja nije potrebna prijava.

Ostala događanja će se održavati do petka, a uključuju javnu parlaonicu u srijedu, humanitarno fotografiranje s kućnim ljubimcima i predavanje o važnosti Skloništa za životinje u četvrtak te Pub kviz u petak. Sve informacije o ovogodišnjim Danima mladih možete saznati OVDJE.

Objava DANI MLADIH: Večeras saznajte kako živjeti bez plastike i kako izraditi prirodni dezodorans pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.