Prijava

Vaša prijava

Romantika, animirani i avanturistički – filmovi za sve ukuse u Kinu Gorica


Ako radite u Zagrebu i tamo provodite većinu svog tjedna, potpuno nam je jasno da vam se ne da još nakon posla biti do kasnih sati u zagrebačkom kinu. Zato vam donosimo pregled filmova koje možete ovog tjedna pogledati u Kino Gorica. Usput, ulaznica za sve 2D projekcije je 23 kune, a za 3D 28 kuna. 13. prosinca, kada slavimo Dan grada imate priliku besplatno pogledati film Everest, Mladi Jeti.

 Znaš li čuvati tajnu?

Romantična komedija o djevojci koja na putu u avionu ispriča svoje tajne potpunom strancu nadajući se da ga više neće vidjeti, no jako se iznenadi kad ga sretne na svom novom poslu i to u ulozi šefa.

Trajanje: 94 minute
Režija: Elise Duran
Uloge: Alexandra Daddario, Tyler Hoechlin, Sunita Mani
Vrijeme projekcije: 13. u 20 sati, 14. i 15. u 20:30 sati

Everest, Mladi Jeti

Kada tinejdžerka Yi na krovu svoje zgrade u Šangaju nađe izgubljenog mladog Jetija, ona i njezini nestašni prijatelji Jin i Peng upuštaju se u epsku pustolovinu da Jetija ponovno ujedine s njegovom obitelji na najvišoj točki na Zemlji – na Everestu.

Trajanje: 92 minute
Režija: Jill Culton, Todd Wilderman
Vrijeme projekcije: 13. u 18 sati (besplatan ulaz)

Jumanji, iduća razina

Ekipa se vratila, ali igra se promijenila. Kad ponovno uđu u Jumanji kako bi spasili svog prijatelja, naši junaci otkrivaju da ništa nije onako kao što su očekivali. Igrači će morati hrabro proći kroz nepoznate i neistražene dijelove, od sušnih pustinja do snježnih planina kako bi izbjegli najopasniju igru na svijetu.

Trajanje: 123 minute
Režija: Jake Kasdan
Uloge: Karen Gillan, Dwayne Johnson, Kevin Hart
Vrijeme projekcije: 14. i 15. u 18 sati

Objava Romantika, animirani i avanturistički – filmovi za sve ukuse u Kinu Gorica pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Hour of code - Sat kodiranja