Prijava

Vaša prijava

HUMANITARNO Dan za seke Rinčić, klince na Srebrnjaku, uz Sarmijadu, Kišne razdragance, vilenjake…


Sve je spremno za veliki humanitarni dan koji vas u sklopu Prosinca u Gorici čeka u nedjelju, 15.prosinca u i oko Božićnog sela te na platou oko Turističke zajednice. A sadržaja je mnogo, za velike i male, za gladne i site i sve one željne dobre zabave i pomoći. Skuplja se i dalje novac za seke Rinčić i to kroz humanitarnu sarmijadu na kojoj ćete moći odvojiti nešto iz svog džepa, fino se pogostiti za nedjeljni ručak i učiniti dobro djelo. Za vas kuhaju već poznati kuhari od prošlog tjedna koji su taman fino se zagrijali, a to su KUD Čiče, udruga “Izvorni običaji” te udruga “Turopoljska tradicija”, a pridružuju im se Buvljakuše i prijatelji. Sarmijada je točno u podne!

Par metara dalje, u Božićnom selu sprema se još jedno druženje, a u samo finale ulazi i humanitarna akcija VG Legacy kojom prikupljamo za kupnju respiratora i monitora životnih funkcija za dječju bolnicu Srebrnjak. “Imamo lijepu vijest i to od dobavljača koji je svoju ponudu smanjio za još tri tisuće kuna. Dakle, sada nam do cilja fali još 30.000 kuna. Pozivam sve firme i obrte da doniraju u svojim mogućnostima i donaciju iskoriste za smanjenje svoje dobiti, sve političke stranke koje su socijalno osvještene, sve ljude dobre volje koji žele biti dio ove ostavštine koja će spasiti i uljepšati mnoga djetinjstva”. pozvala je organizatorica akcije, Dalija Zubek i na svom Facebook profilu.

A u božićnom selu u nedjelju čekaju vas Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle i njihovi Kišni razdraganci, stiže Ana Lovrenčić iz Anine Glazbaonice, dječji zbor Cvrkutavci, kao i razni ludi likovi iz predstava i priča. Pisat ćemo pisma Djedu Božićnjaku, čestitke, izrađivati ukrase za bor kao i slatke pakete za psiće iz goričkog Skloništa.

Dođite i budite dio ove predivne humanitarne priče.

 

Objava HUMANITARNO Dan za seke Rinčić, klince na Srebrnjaku, uz Sarmijadu, Kišne razdragance, vilenjake… pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.