Prijava

Vaša prijava

OSOBNI RAZVOJ ŠKOLARACA Lajkam sebe, lajkam tebe!


Što je povjerenje?! Koliko je zapravo važno, kako se gradi i zašto je tako krhko?!
Koliko smo puta u prošlosti bili iznevjereni od nekog nama važnog te se danas zbog toga više ne puštamo lako u odnose, ne dijelimo sebe drugima niti drugima dopuštamo da nam se previše približe. Oprez i strah postali su važni prometni znakovi u vožnji kroz život. I ako to znamo, znamo i koliko je teško i koliko je hrabrosti potrebno da bi se ponovo nekome otvorili, riskirali i približili. O tome su ove godine promišljali osnovnoškolci kroz ciklus radionica “Lajkam sebe, lajkam tebe” Udruge za osobni razvoj “Promjena”.

Učenici sedmih i osmih razreda OŠ Nikole Hribara i OŠ Novo Čiče kroz ciklus radionica  podijelili su svoje priče, dotakli svoja mjesta ranjivosti, pokazali koliko im je teško dati povjerenje jednom kad su ga izgubili, i opet želju da to ipak pokušaju. Kreativne radionice vođene stručnom psihologinjom učinile su to putovanje ugodnim i podržavajućim, a nije nedostajalo ni zabave.

Psihologinja Sandra Raković u svom radu voli koristiti tehnike umjetničkog izražavanja kao pomagače u povezivanju, stvaranju grupne dinamike i dijeljenju osobnih iskustava.
“Hvala Gradu Velika Gorica, Upravnom odjelu za predškolski odgoj, školstvo i šport, što je i ove godine omogućio svojim pokroviteljstvom da ovakve aktivnosti nađu put do onih kojima su namijenjene, učenicima i njihovim roditeljima”, zahvalili su se iz udruge.

 

Objava OSOBNI RAZVOJ ŠKOLARACA Lajkam sebe, lajkam tebe! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.