Prijava

Vaša prijava

NOGOMET Jakirović okuplja Goričane za desetak dana


Još je desetak dana ostalo do početka priprema za nogometaši Gorice. Sjajan sportski kolektiv, koji je prošlu sezonu bio i najveći hit u 1. HNL, aktualnu sezonu, bolje rečeno 2019. godinu okončao je na odličnom petom mjestu.

Ukoliko bi to ponovili i u proljetnom dijelu natjecanja, onda bi u srpnju u Velikoj Gorici gledali kvalifikacije za Europsku ligu. To je, već smo to toliko puta ponovili, glavni cilj za ovu sezonu. Gorica posjeduje kvalitetu za ostvarenje te pete pozicije, ali trebat će naporno raditi na treninzima i na utakmicama da bi do toga na kraju i došli. Kako sada stvari stoje, glavni konkurent u toj borbi bit će im Lokomotiva.

Trenutno klub s Kajzerice zaostaje jedan bod, tako da će od veljače svaka sljedeća utakmica biti na neki način kvalifikacijska. Za Goricu će nekako najbitnije biti da počnu skupljati puno više bodova protiv klubova iz donjeg doma ljestvice, jer protiv onih ispred njih, već su to više puta dokazali, zaista igraju odlično, pobjeđuju, remiziraju, osim kontra Dinama. Ali, tko zna, možda se i to uskoro promjeni…

Goran Klobučarić

Objava NOGOMET Jakirović okuplja Goričane za desetak dana pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.