Prijava

Vaša prijava

Večeras povedite mališane na besplatnu predstavu o očuvanju okoliša


Edukativna predstava “Uzbuna u Plastičnom carstvu” koja progovara o štetnostima plastike, utjecaju otpada na okoliš i atmosferu, a potiče na recikliranje i ponovnu uporabu ponovo će zaigrati u dvorani Galženica i ovog petka, 27.prosinca s početkom u 19:30 sati.

Predstava je potpuno besplatna, a umjesto ulaznice možete donijeti komad plastike i ubaciti ga u skulpturu Moguta koji vas čeka na Trgu Stjepana Radića.

U predstavi igraju Mirel Huskić, Ana Katulić, Iva Peter Dragan i Nikolina Majdak. Tekst je napisala Marija Antić, a režiju potpisuje Mirel Huskić. Predstava je, dodaju glumci, “temeljena na stvarnim, gotovo svakodnevnim stvarima i pojavama te inspirirana mladom aktivisticom za okoliš, Gretom Thunberg”.

Predstava se sufinancira iz projekta edukacije i informiranja građana koji vodi gradski Upravni odjel za urbanizam i zaštitu okoliša pod nazivom „Pametno gospodarenje otpadom Grada Velike Gorice“ koji se sufinancira kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. iz Kohezijskog fonda Europske unije sa 60,47 % sredstava.

Ukupna vrijednost projekta je 1.984.588,79 kuna, od čega se iz Kohezijskog fonda sufinancira 1.096.245,50 kuna.

 

Objava Večeras povedite mališane na besplatnu predstavu o očuvanju okoliša pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.