Prijava

Vaša prijava

Humanitarka Dalija opet pomaže! Dogovorila obnovu Skloništa za životinje


Velikogorička humanitarka, Dalija Zubek nastavlja nesebično pomagati onima u potrebi. Nakon što je posljednje mjesece 2019. organizirala veliku VG Legacy humanitarnu akciju za pomoć dječjoj bolnici na Srebrnjaku i u novoj godini ima plan. Kako je i sama velika ljubiteljica i udomiteljica životinja, odlučila je u novoj akciji pomoći pri obnovi podova i boxeva u Skloništu za životinje Velika Gorica. Potporu ima od Grada Velika Gorica, a na svom se Facebooku zahvalila i svim ljudima iz gradskih službi, veterinarima, suradnicima iz Sigurne kućice i drugima koji su joj pomogli do sad u projektu. Pozvala je ponovo na donaciju toplih dekica, hrane, ogrlica i vodilica sve ljude dobre volje, zaštitnike životinja i živih bića.

Prenosimo njen post:

“Dragi moji, javljam vam sretnu vijest da smo zajedničkim snagama Legalisa i Grada Velika Gorica, nakon farbanja svih unutarnjih boxeva od Sklonište za životinje Velika Gorica dogovorili farbanje i svih vanjskih boxeva. Na proljeće kreće veliki projekt obnove podova i bit će dosta skup ali sam sigurna da ćemo opet, zajedničkim snagama, pomoći našim njuškicama da u što boljem okruženju čekaju zauvijek dom. Ovim putem pozivam sve Goričane da u svoje slobodno vrijeme posjete sklonište i utješe njuškice koje nikako nisu zaslužile biti napuštene. Njima puno znači i jedan zagrljaj i jedna šetnja. U Novu 2020-tu ulazimo puni nade da će napuštenih životinja biti puno manje, da niti jedna životinja neće živjeti na lancu i da će se kazne za zlostavljanje, nebrigu i napuštanje početi sprovoditi. Teta D”, stoji, među ostalim, na Facebooku.

 

Objava Humanitarka Dalija opet pomaže! Dogovorila obnovu Skloništa za životinje pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.