Prijava

Vaša prijava

DAN POSLIJE Petardama uništili klupu u parku, pa bacili ostatke u jezero


Novogodišnje slavlje je završilo, no pobornici petardi, vatrometa i ostalih pirotehničkih sredstava baš se ovih dana rješavaju nagomilane municije koju nisu svu uspjeli popucati u novogodišnjoj noći. Osim ispred vlastitog kućnog praga petarde ovih dana odjekuju po ulicama i parkovima, a nemale su i posljedice koje ostavljaju. Srećom, stradala je tek imovina, ljudskih ili životinjskih žrtava je manje. Tako nam je jedan čitatelj poslao nesvakidašnju sliku iz Parka dr. Franje Tuđmana gdje su vandali petardama prvo uništili klupu, a potom ostatke bacili u jezerce.

“Zabilježene posljedice zadovoljstva pucanja petardi upotpunjenog s užicima demoliranja i vandalizma u Parku dr. Franje Tuđmana pokraj malog jezera. Ostaci kutija i čahura petardi tipa “Extreme big bang” s ostacima demoliranih klupa i komada dasaka bačenih u jezerce”, napisao je naš čitatelj pokraj fotografija.

 

 

Objava DAN POSLIJE Petardama uništili klupu u parku, pa bacili ostatke u jezero pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.