Prijava

Vaša prijava

MATURANTI POŽURITE: Prijave za pripreme za državnu maturu u POUVG traju još par dana


U Pučkom otvorenom učilištu se i ove godine održavaju pripreme za državnu maturu. “Prvo polugodište je gotovo, a još nisi počeo učiti za državnu maturu? Hvata te panika na samu pomisao o gradivu koje moraš ponoviti, a tu su i svakodnevni testovi, ispitivanja, ali i izvanškolske aktivnosti, hobiji ili treninzi… vikend je, naravno, svakome potreban za odmor ili izlazak van! Pitaš se kada i kako ponoviti sve ono što si učio četiri godine? POUVG nudi rješenje.”, navode na svojim stranicama.

Naime, u Pučkom otvorenom učilištu će se pripreme održavati za individualne predmete, ovisno o fakultetu koji maturanti žele upisati, kao i razina koja im je potrebna. Termine održavanja priprema maturanti biraju sami, a mogu odabrati između termina subotom ujutro četiri sata u komadu ili utorkom i četvrtkom po dva sata u večernjem terminu. U nastavku pogledajte cijene.

Cijene priprema za maturu u POUVG

Postoji nekoliko razloga zašto je POUVG dobar odabir za pripreme za državnu maturu. “U blizini je, pa dragocjeno vrijeme mogu iskoristiti za učenje, a ne na putovanje kroz gužvu. Naši predavači najbolje znaju kako učiti za maturu, na koje lekcije posebno obratiti pozornost, kojem se tipu zadataka najviše posvetiti. Oni te neće pretrpavati nebitnim informacijama, tjerati da naštrebaš napamet cijeli udžbenik ili zbirku zadataka, nego će na što jednostavniji način pomoći da utvrdiš gradivo, položiš maturu i upišeš željeni fakultet.”, dodaju iz POUVG.

Osim grupnog učenja, pripreme za maturu u POUVG podrazumijevaju kontinuirani rad uz individualizirani pristup koji je primjeren svima te i pojedincima slabijeg predznanja pruža mogućnost da u zadanom roku ovladaju gradivom.

Za prijave i upite možete ih kontaktirati mailom na obrazovanje@pouvg.hr ili pozivom na broj 01 6259 806 ili 098 316 419. Možete ih i posjetiti na adresi Zagrebačka 37, 10410 Velika Gorica (Pučko otvoreno učilište Velika Gorica, Odjel za obrazovanje, II. kat).

Samo, požurite se jer upisi traju do 10. siječnja.

Objava MATURANTI POŽURITE: Prijave za pripreme za državnu maturu u POUVG traju još par dana pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Sretna nova 2020. godina!

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike