Prijava

Vaša prijava

GOLUBOVI, KOKICE I KUNIĆI: Danas otvorenje izložbe malih životinja u prostorijama DVD-a Hrelić


U organizaciji Udruge uzgajatelja malih životinja Turopolje danas se za javnost otvara 16. međužupanijska te 10. županijska izložba malih životinja. Mjesto održavanja je dvorana Dobrovoljnog vatrogasnog društva Hrelić u ulici Sv.Mateja 91, Zagreb. Pripreme su već gotove i sve je spremno za posjetitelje koji će imati svašta za vidjeti.

“Na izložbi imamo 37 izlagača, od čega je 208 golubova, 76 kokoši i 32 kunića. Veličinom i brojem izlagača smo na razini i prošle godine. Među izloženim životinjama imamo 20 pasmina golubova, 10 pasmina kokoši i oko pet vrsti kunića.”, rekao nam je Zvonko Čunović, dopredsjednik Udruge uzgajatelja malih životinja Turopolje koja je zaslužna za organizaciju ovog događaja.

Izložba je otvorena za javnost danas od 15 sati, a organizatori pozivaju da dođete u što većem broju. “Veselimo se dolasku što većeg broja posjetitelja i nadamo se da će svojim dolaskom podržati naš rad. To će biti dokaz našeg truda.”, dodao je.

Izložba ostaje otvorena do nedjelje, 19. siječnja. Posjetiti ih možete i u subotu od 10 do 20 sati, te u nedjelju od 8 do 14 sati. Dodjela nagrada bit će u nedjelju od 12 sati.

Objava GOLUBOVI, KOKICE I KUNIĆI: Danas otvorenje izložbe malih životinja u prostorijama DVD-a Hrelić pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.