Prijava

Vaša prijava

GOLUBOVI, KOKICE I KUNIĆI: Izložba malih životinja u prostorijama DVD-a Hrelić


U organizaciji Udruge uzgajatelja malih životinja Turopolje otvorena je 16. međužupanijska te 10. županijska izložba malih životinja. Mjesto održavanja je dvorana Dobrovoljnog vatrogasnog društva Hrelić u ulici Sv.Mateja 91, Zagreb. Pripreme su već gotove i sve je spremno za posjetitelje koji će imati svašta za vidjeti.

“Na izložbi imamo 37 izlagača, od čega je 208 golubova, 76 kokoši i 32 kunića. Veličinom i brojem izlagača smo na razini i prošle godine. Među izloženim životinjama imamo 20 pasmina golubova, 10 pasmina kokoši i oko pet vrsti kunića.”, rekao nam je Zvonko Čunović, dopredsjednik Udruge uzgajatelja malih životinja Turopolje koja je zaslužna za organizaciju ovog događaja.

Izložba je otvorena za javnost, a organizatori pozivaju da dođete u što većem broju. “Veselimo se dolasku što većeg broja posjetitelja i nadamo se da će svojim dolaskom podržati naš rad. To će biti dokaz našeg truda.”, dodao je.

Izložba ostaje otvorena do nedjelje, 19. siječnja. Posjetiti ih možete i u subotu od 10 do 20 sati, te u nedjelju od 8 do 14 sati. Dodjela nagrada bit će u nedjelju od 12 sati.

Objava GOLUBOVI, KOKICE I KUNIĆI: Izložba malih životinja u prostorijama DVD-a Hrelić pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.