Prijava

Vaša prijava

UPIS NOVIH ČLANOVA Ples, trening i zabava u akrobatskom rock’n’roll klubu Gorica


Akrobatski rock’n’roll klub Gorica s početkom kalendarske godine ponovo otvara upise novih polaznika. “U protekloj sezoni obilježili smo dvanaest godina uspješnog djelovanja kluba i preko 400 osvojenih odličja od svog osnutka. Ovim putem pozivamo sve zainteresirane djevojčice i dječake od pet i više godina starosti da nam se pridruže i započnu svoj put u ovom prekrasnom sportu.”, najavljuju iz ARRK-a.

Upisi novih polaznika počinju od sutra, 22. siječnja i traju tijekom cijele veljače, svakog utorka i četvrtka s početkom u 19:30 u OŠ Nikole Hribara. Ako ste zainteresirani, tada je moguće pogledati njihove plesače i upoznati Akrobatski rock’n’roll.

Treninge u ARRK Gorica drže stručni magistri kineziologije koji su ujedno i dugogodišnji reprezentativci Akrobatskog rock’n’roll-a. Prilagođeni su svakom uzrastu posebno. “Garantiramo pravilan rad sa djecom utemeljen na dugogodišnjem iskustvu i struci, ugodnu atmosferu, nastupe na natjecanjima i priredbama.”, dodaju.

Dodatne informacije možete pronaći na www.arrk-gorica.hr ili ih kontaktirati na 098/802-932.

Objava UPIS NOVIH ČLANOVA Ples, trening i zabava u akrobatskom rock’n’roll klubu Gorica pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.