Prijava

Vaša prijava

NATJEČAJI Osiguran novac za humanitarne i zdravstvene djelatnosti, branitelje, vatrogasce…


Kao što su i najavili u gradu, u siječnju i veljači raspisat će većinu natječaja za financijske potpore udrugama i programima. Tako je ovih dana raspisan i Javni poziv za dodjelu jednokratnih financijskih potpora udrugama iz područja socijalno-humanitarne i zdravstvene djelatnosti te braniteljskim udrugama u 2020. godini za što je osigurano 300 tisuća kuna. Tu, među ostalim, spada obilježavanje raznih obljetnica, organizacija susreta, natjecanja, priredbi, edukacije i slično, a sve potrebne podatke i prijavnicu možete pronaći OVDJE.

Tu je i Javni poziv za dodjelu jednokratnih financijskih potpora za programe/projekte udruga iz područja razvoja vatrogastva i pružanje zaštite od požara od interesa za Grad Veliku Goricu za što je pak osigurano 200 tisuća kuna, a program obuhvaća prioritetne programe razvoja vatrogastva i provođenja mjera zaštite od požara kao i promicanje i razvoj volonterstva. Više informacija i svu dokumentaciju potražite OVDJE.

 

 

 

Objava NATJEČAJI Osiguran novac za humanitarne i zdravstvene djelatnosti, branitelje, vatrogasce… pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Motocilist smrtno stradao kod Selnice