Prijava

Vaša prijava

DIGITAL WORKSHOP Privucite potrošače i turiste, budite vidljivi!


Velikogorička razvojna agencija Vegora poziva na još jednu u nizu besplatnih radionica Google digitalne garaže, vezana je uz Google My Business platformu, pod nazivom „Besplatno privucite lokalne potrošače i turiste. Stavite se na kartu i budite vidljivi!“

“Bez obzira imate li web mjesto ili ne, ovo je platforma koju trebate imati i koristiti, a ako je imate dođite i saznajte koje sve mogućnosti pruža i kako je sve možete iskoristiti za vidljivost lokalnim potrošačima i turistima u našem Gradu”, poručuju iz VeGoRe.

Radionica je u utorak, 25. veljače 2020. godine, od 17 do 20 sati na adresi Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica. Za sudjelovanje je potrebna prijava, do 21.2. što možete učiniti i OVDJE.

Kako će Vam koristiti ova radionica:

Korisnici pretražuju lokalno: mjesečno se obavljaju milijardi lokalnih pretraživanja, a više od 30% svih mobilnih pretraživanja povezano je s lokacijom. Google My Business je neophodan ako želite biti vidljivi na online karti i na popisu lokalnih poduzeća, čime privlačimo i lokalne potrošače i turiste, a isto tako omogućuje online korisnicima da ostave recenzije i ocjene poslovanje – faktori koji su itekako važni za SEO optimizaciju na lokalnoj bazi.

Kako bi vidjeli gdje se nalaze razni dućani, radione, smještaji, restorani, kafići i ostale djelatnosti koje u tom trenutku trebaju važno je da ste predstavljeni na pravi način i da u tom trenutku stvorite želju u potencijalnom potrošaču da dođe upravo na vašu adresu, a vidi vas upravo na Google kartama dok pretražuje što ima u okolici od usluga koje treba.

Osim pružanja lokacije se može koristiti za sljedeće:

· Ističe vaše poslovanje u rezultatima pretraživanja

· Pomaže korisnicima da pronađu vašu tvrtku (online i offline)

· Daje online korisnicima ključne informacije na temelju kojih mogu brzo odlučiti hoće li vas posjetiti ili neće (radno vrijeme, popularno vrijeme posjete, kartu s uputama kako najbrže doći do vas…)

· Uključuje vaše poslovanje na svoju listu rezultata čim se pretraživanje dogodi u blizini vaše tvrtke

· Lokalno pretraživanje često se odvija putem mobilnog uređaja što čini mobilnu vidljivost još važnijom, a Google My Business upravo to i radi

 

Objava DIGITAL WORKSHOP Privucite potrošače i turiste, budite vidljivi! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.