Prijava

Vaša prijava

MOST Pripremamo lokalne izbore, pokazat ćemo da se politika može i drugačije voditi


Velikogorički Mostovci pozdravili su u svojim prostorijama u četvrtak šefa stranke, Božu Petrova. Bila je to prilika da se upoznaju i razgovaraju, koordiniraju predsjednici stanke na lokalnim razinama, da prokomentiraju dobre rezultate predsjedničkih izbora, ali i pripreme teritorija za ono što predstoji.

„Uvijek su nam u mislima lokalni izbori koji su važni za ovo područje. Drago mi je da se na tome radi i da će i ova oporba pokazati kako se politika može i drugačije voditi, da to ne treba biti politika afera, korupcije i klijentelizma. To se mora iskorijeniti“, poručio je Petrov.

Podsjetimo kako je na predsjedničkim izborima upravo MOST-ov kandidat Miroslav Škoro osvojio najviše glasova u Velikoj Gorici i polučio dobar rezultat u Zagrebačkoj županiji, no na pitanje hoće li se ta suradnja nastaviti ili pak koje bi drugo (možda zvučno) ime mogli vidjeti na parlamentarnim izborima, Petrov diplomatski odgovara. „Očekuju nas razgovori, ali sazrelo je vrijeme da Hrvatska dobije treću opciju. Ljudi ne mogu uvijek birati isto, a nadati se promjenama“, poručio je Petrov koji dodaje kako se politika mora i može voditi čistim rukama i uz obraz.

Bila je to prilika za članstvo da se upozna i podruži, a sve ih je pozdravio i sa aktivnostima MOST-a u Velikoj Gorici upoznao vd koordinator MOST-a u Gorici, Damir Slojšek.

Objava MOST Pripremamo lokalne izbore, pokazat ćemo da se politika može i drugačije voditi pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


LIDRANO 2020.