Prijava

Vaša prijava

Subotu navečer želite provesti uz film? Imamo strašan prijedlog


Svima nam je dobro poznata bajka o Ivici i Marici koju smo čitali kao klinci. Sada je u kina stigla jedna malo drugačija verzija te priče, ona koju možda kao djeca baš i ne bismo mogli podnijeti. Naime, stigla je Mračna bajka Marica i Ivica koja nije namijenjena za djecu mlađu od 12 godina.

Radi se o horor filmu Gretel and Hansel Oza Perkinsa u kojem glavne uloge imaju Sophia Lillis, Alice Krige i Jessica De Gouw. Film traje 87 minuta, a prikazuje priču brata i sestre koji žive u dalekoj i magičnoj zemlji, a koje glad natjera da napuste vlastiti dom i krenu u šumu u potragu za hranom.

Djeca nakon nekoliko dana lutanja nailaze na veliku kuću s obiljem hrane i mjestom za spavanje te im se to učini kao idealno mjesto za odmor. Ubrzo, počinju primjećivati čudne stvari oko kuće i neobično ponašanje starice koja u toj kući živi. Dok su oni sumnjičavi oko svega što se oko njih događa, mračne tajne počinju izbijati na površinu.

Film možete pogledati večeras u 20 sati, a ako propustite večeras, još dva dostupna datuma su 17. i 19. veljače, također u 20 sati. Ulaznica za kino Gorica je 23 kune.

Objava Subotu navečer želite provesti uz film? Imamo strašan prijedlog pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.