Prijava

Vaša prijava

Donosimo listu usluga koje su zbog trenutne situacije sada besplatne

[]

S obzirom na trenutno stanje i činjenicu da se sve veći broj obitelji odlučuje za samoizolaciju, mnogi rade od kuće, a također su izdane i preporuke da se što više izbjegava izlaženje vani, ne preostaje nam baš mnogo.

Ovo vrijeme, za koje se svi nadaju da će što prije proći, zato možemo iskoristiti za čitanje knjiga, gledanje nepogledanih filmova (pa čak i repriza) ili vježbanje. Budući da je trenutno stanje s koronavirusom takvo da su mnogi primorani biti kod kuće, par aplikacija odlučilo je svoje usluge sada davati besplatno, barem na neko vrijeme, baš kako bi svima olakšali trenutnu situaciju. Donosimo ih par u nastavku.

Pickbox – Gledanje filmova i serija

Pickbox je jedan od servisa za internetsko gledanje filmova i serija na zahtjev. Kako navode, apeliraju na solidarnost, odgovorno ponašanje i pomoć društvu – kako pojedinaca tako i tvrtki. “Naš mali doprinos zajednici u ovoj neočekivanoj situaciji je besplatno korištenje Pickbox NOW usluge. Sve serije, filmovi i dokumentarne emisije dostupni su neograničeno na područjima Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije, Makedonije i Crne Gore.” Za pristup svim sadržajima iz njihove ponude dovoljna je samo registracija na www.pickbox.tv ili Pickbox NOW aplikaciji.

Down Dog – aplikacije za vježbanje

Tvrka DownDog preko Google trgovine nudi brojne aplikacije za vježbanje. Tu se mogu naći joga, barre, vježbe koje su kombinacija baleta i pilatesa, pilates te vježbe s utezima. Inače su njihove aplikacije besplatne, no sada su besplatnim učinili i sve dodatne opcije koje biste inače plaćali. Ako smo već zatvoreni u kući, možda ne bi bilo loše jačati tijelo i imunitet tjelovježbom na dvorištu.

Kino Mediteran – zanimljivi filmovi

Na stranici www.kinomediteran.hr/vod možete uz prigodni promo kod KARANTENA pogledati razne filmove besplatno. Na ovo se Kino Mediteran odlučio upravo zbog trenutne situacije. Ponuđeni su filmovi Kino Mediteran distribucije i oni koji su prikazani na Festivalu mediteranskog filma Split i nagrađivani diljem svijeta – ukupno 38 sati filmske umjetnosti. Broj kodova je neograničen.

Na svojoj Facebook stranici iz Kino Mediterana su izvijestili da je od petka navečer neke od filmova pogledalo već više od 1.500 ljudi. Zbog velikog interesa stranica radi usporeno i treba ju osvježavati, no kažu da se filmovima može pristupiti i na OVOM linku.

Croatian Film – besplatni domaći filmovi

Besplatno gledanje filmova iz vlastitog doma omogućuje i nedavno pokrenuta platforma croatian.film, posvećena hrvatskim kratkometražnim uradcima, što je u novonastaloj situaciji poprilično dobrodošlo.

Cloudflare

Cloudflare svojim Cloudflare for Teams malim tvrtkama u cijelom svijetu omogućuje besplatno korištenje najmanje šest mjeseci.

Iskon Internet: dodatni promet i snimalica

Iskon Internet će svim korisnicima Iskon.Mobile tarife aktivirati 15 GB prometa besplatno. Također, pristup programima nastave na daljinu bit će besplatan putem mobitela, a svim korisnicima Iskon.TV usluge bit će dostupna i Snimalica 7 dana na kanalima HRT3 i Sportska televizija. Osim Iskona, besplatan promet nude i ostali teleoperateri, no samo za učenike.

Objava Donosimo listu usluga koje su zbog trenutne situacije sada besplatne pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.