Prijava

Vaša prijava

UČENJE KOD KUĆE Besplatni online tečajevi, tutorijali i blogovi za digitalno poslovanje

[]

U vremenima društvene izolacije u koju se trenutno nalazimo, mnogi od nas imaju višak slobodnog vremena i traže najbolje načine kako to iskoristiti. Neki od nas prvi put uče peći kolače, drugi treniraju slijedeći YouTube kanale, treći će napokon čitati knjige o kojima pričaju godinama, a ima i onih koji se potiču da počnu učiti nove stvari.

Jedini preduvjet je engleski jezik

Ako ste u četvrtoj skupini i želite usvojiti nove digitalne vještine koje će vas učiniti kompetentnijima na tržištu rada i pružiti vam bolju profesionalnu karijeru – na pravom ste mjestu. Tim “Moja Digitalna Akademija” stvorio je popis besplatnih online tečajeva, YouTube tutorijala i blogova koji će vam pomoći da naučite digitalni marketing, grafički dizajn, web dizajn, marketing na društvenim mrežama i SEO optimizaciju za tražilice. I sve to možete naučiti besplatno. Jedini preduvjet je da znate engleski jezik. Nema više izgovora jer trenutno slobodnog vremena sigurno imate!

Ova područja danas su vrlo popularna na digitalnom tržištu rada i predviđa se da će u budućnosti potražnja za takvim kadrom biti sve veća i sve veća. Sve gore navedene poslove možete obavljati kod kuće, jer vam je potreban samo prijenosno računalo i internetska veza.  Sve što trebate učiniti je zagrijati stolicu i steći nova znanja.

Ponavljamo – besplatno je

Ispod ćete pronaći veze do besplatnih online tečajeva, YouTube tutorijala i blogova. Poredali smo ih u kategorije kako bismo vam pomogli da pronađete područje koje vas zanima. Na svakoj od ovih poveznica naći ćete detaljna objašnjenja što možete očekivati od tečajeva, YouTube tutorijala i blogova.  Uživajte i sretno učenje!

Besplatni online tečajevi digitalnog marketinga

Grafički dizajn

Besplatni online tečajevi grafičkog dizajna

Adobe Illustrator grafički dizajn – YouTube tutorijali

Adobe Photoshop grafički dizajn – YouTube turorijali

Grafički dizajn – web sajtovi i blogovi

WordPress web dizajn

WordPress web dizajn – YouTube tutorijali

SEO optimizacija za pretraživače

Besplatni SEO tečajevi online

SEO blogovi

Marketing na društvenim mrežama

Marketing na društvenim mrežama – web sajtovi i blogovi

 

Pripremio: Aleksej Đurđević, “Moja digitalna akademija”

 

 

 

Objava UČENJE KOD KUĆE Besplatni online tečajevi, tutorijali i blogovi za digitalno poslovanje pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.