Prijava

Vaša prijava

“Buraz, poznati smo” Maloljetnik u prometnoj ozlijedio osobu pa se time hvalio na društvenim mrežama

[]

Teška prometna nesreća u u četvrtak se dogodila u Velikoj Mlaki gdje je u sudaru dva automobila jedna osoba teško ozlijeđena i odmah prevezena u bolnicu. Nesreću je skrivio maloljetni vozač vozač, koji je prošao kroz crveno svjetlo na semaforu. U automobilu su u tom trenutku bili on i njegov maloljetni brat (15 i 17 godina).

“Oko 19.20 sati vozač osobnog automobila vozio je Zagrebačkom ulicom u Velikoj Mlaki u smjeru jugoistoka. Kod križanja s Industrijskom ulicom nije stao na crveno svjetlo na semaforu te je naletio na drugo vozilo”, stoji, među ostalim, u policijskom izvješću. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Na društvene mreže stavio fotografije sebe i smrskanog automobila!

Da stvar bude još gora i bizarnija, maloljetni vozač i njegov brat su nakon prometne nesreće, kao da je riječ o nekoj šali, fotografirali mjesto nesreće. Na društvenim mrežama ukazala se i u jednom trenutku fotografija jednog od maloljetnika kako slomljene noge u krvi leži na asfaltu, uz poruku “Živi smo”. Tekstove iz medija popratili su također na društvenim mrežama, pod naslovom “Buraz, poznati smo”

“Da je policija ranije djelovala do ovog ne bi došlo”

U redakciju je ovih dana stigao e-maili zabrinute građanke koja je htjela osztati anonimna (podaci poznati redakciji op.a) koja ističe kako je maloljetnik i otprije poznat policiji, no na njena, ali i silna upozorenja drugih građana o neprimjerenom ponašanju u prometu navedenog maloljetnika u Policiji nisu nikad urodila plodom.

“Vidjeli smo da od te prijave neće biti ništa te smo otišli u policijskoj postaju Velika Gorica kako bi ponovo prijavili dotičnog maloljetnog vozača i njegovog maloljetnog brata zbog vožnje u neregistriranim autima, divljanja po cesti s autima i prebrze vožnje. Očito je da pojedinci mogu kršiti zakone i prolaziti nekažnjeno”, stoji u e-mailu zabrinute sugrađanke koja zaključuje: da je policija davnih dana kada je dobila prve prijave protiv njih nešto poduzela do ove nesreće ne bi došlo.

Objava “Buraz, poznati smo” Maloljetnik u prometnoj ozlijedio osobu pa se time hvalio na društvenim mrežama pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


U Zagrebačkoj županiji 46 oboljelih