Prijava

Vaša prijava

Škola brzog čitanja i mudrog učenja nudi online podršku i savjetovanje za školarce

[]

Škola brzog čitanja i mudrog učenja, koja ima podružnicu i u Velikoj Gorici, besplatno je na raspolaganje stavila preko 100 svojih nastavnika. “Primijetili smo da velik broj roditelja školaraca ima potrebe za konzultacijama. Zbog novonastalih okolnosti i novog formata nastave koji se održava putem TV-a, susreli smo se s činjenicom kako su tehnike za ubrzavanje čitanja kao i tehnike za olakšavanje procesa učenja, svim učenicima i studentima potrebnije nego ikada.”

Zbog toga, kao društveno odgovorna organizacija, svoje nastavnike su stavili na raspolaganje sasvim besplatno i to ne samo bivšim i sadašnjim polaznicima već i svim ostalima kojima je pomoć u učenju potrebna kako u Republici Hrvatskoj tako i u nama susjednim zemljama.

Ako imate poteškoća s procesom učenja, pozivaju da im se javite kroz obrazac koji možete pronaći OVDJE u kojem možete obrazložiti temu, to jest problem. “U najkraćem mogućem roku, uzevši u obzir brojne upite koje zaprimamo, dobit ćete povratnu informaciju od našeg stručnog tima, koji će biti na raspolaganju pružiti i podršku i/ili savjet kako bismo školarcima olakšali probleme u učenju.”

Objava Škola brzog čitanja i mudrog učenja nudi online podršku i savjetovanje za školarce pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.