Prijava

Vaša prijava

BODY LAB Vježbajte online uz Brankicu, kod kuće, kada i kako sami odaberete!

[]

Brankica Butorac, Velikogoričanima poznatija kao yogina, učiteljica Yoge koja je još 2013. otvorila prvi (do sad i jedini) yoga studio u Velikoj Gorici, u Nodilovoj ulici, u vrijeme koronakrize odlučila se za korak dalje te je “na noge” digla online platformu za vježbanje “Body lab” koja je upravo ovih dana otvorila svoja virtualna vrata.

Što je Body lab i što sve nudi?

“Kada sam u ožujku zbog trenutne situacije bila primorana privremeno zatvoriti vrata svog studija u Velikoj Gorici, odlučila sam tu nametnutu pauzu iskoristiti za projekt za koji dosad nisam imala vremena – stvaranje online studija za vježbanje, kaže Brankica. BODY LAB je 100 posto online platforma za vježbanje na hrvatskom jeziku, a nudi online satove yoge, kineziterapije i rehabilitacije, DNS-a, satove za trudnice i postnatal i meditacije.

“Body Lab je dijeljenje ljubavi prema pametnom pokretu, yogi, svjesnom disanju i meditaciji za osobe svih životnih dobi i stanja. Naši satovi su zapravo snimljeni videi koji omogućuju vježbanje u udobnosti vlastitog doma, u vrijeme koje odgovara svakom polazniku i s minimalnom opremom”, govori Brankica.

Kako započeti i registrirati se?

Vrlo jednostavno! Registrirati se možete na web stranici www.bodylab.hr i nakon registracije možete odabirati koje vježbe ćete vježbati i kada. Nema ograničenja, i nećete više morati samo “dva puta tjedno na yogu” kao do sada, ako to sami ne odaberete. “Odaberite vježbanje kad god i gdje god vam odgovara”, piše i na naslovnici Body laba.

Prva dva tjedna besplatna!

Svim korisnicima nakon registracije Body lab nudi dva tjedna besplatnog pristupa svim satovima i programima. Cijena mjesečne pretplate potom je 99, a godišnje 999 kuna. Uz mnoštvo videa koji se već nalaze na stranici Body Laba, novi satovi će biti dodavani svaki tjedan. “Kolekciju nadopunjujemo s po jednim novim satom svakog radnog dana”, govori nam Brankica uz koju, baš kao i u Yoga studiju, programe pripremaju i njene kolegice Snježana Bedenic i Jelena Šaban.

BODY LAB, online studio namijenjen svima!
– Potpunim početnicima i dugogodišnjim vježbačima;
– Osobama koje imaju problema povezanih s mišićno-koštanim sustavom;
– Trudnicama i novopečenim mamama;
– Osobama koje boli kralježnica i žele probati DNS, trenutno najpriznatiju rehabilitacijsku metodu vježbanja;
– Svima koji žele naučiti opustiti se i kroz meditaciju se umiriti i otpustiti suvišne misli;
– Profesionalnim sportašima koji žele poboljšati fleksibilnost i svijest o disanju.

Brankica Butorac, osnivačica Body laba

Posjetite ih na webu ili na info@bodylab.hr, Facebooku, Instagramu ili Youtubeu kao i na telefonu 095 576 8116

Objava BODY LAB Vježbajte online uz Brankicu, kod kuće, kada i kako sami odaberete! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.