Prijava

Vaša prijava

Judo klub Fuji okupio tim i prikupio 1252 eura za istraživanje ozljeda leđne moždine

[]

Ovogodišnji Wings for life održao se u potpuno drugačijim uvjetima i, za razliku od dosadašnjih godina, nije se održao u Zadru već diljem cijele Hrvatske, pa tako i u Velikoj Gorici.

Velikogorička ekipa okupljena uz Marinu Drašković i njen Judo klub osoba s invaliditetom Fuji uz aplikaciju su skinuli mnoge rekorde. “Još jedan Wings for life je iza Judo team-a Fuji! Ovaj put smo trčali na raznim lokacijama, uglavnom propisno izolirani, uz aplikaciju i unatoč tome opet skinuli mnoge rekorde.”, napisali su na svojoj Facebook stranici.

Iako su mislili da će imati malo članova u timu, to nije bilo tako. Posebnu zahvalu su poslali Suzani Majstorović koja je pozvala brojne trkače te Mariji Martinović koja je u kolicima sama prešla 6,19 kilometara!

Svi koji su trčali su uspjeli u ime Fuji ekipe prikupiti 1.252 eura za istraživanje ozljeda leđne moždine. “Svakome se od srca zahvaljujemo na trudu, na svakom kilometru i svakoj kapljici znoja. Fuji team je zbog vas ispunio svoju misiju. S nestrpljenjem očekujemo 09.05.2021. i utrku u Zadru na kojoj će još više Fuji članova imati priliku sudjelovati u ovoj baš posebnoj utrci.”, zaključili su.

Objava Judo klub Fuji okupio tim i prikupio 1252 eura za istraživanje ozljeda leđne moždine pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.