Prijava

Vaša prijava

U više od dva tjedna, samo jedna osoba zaražena. I danas smo na pozitivnoj nuli


Prema podacima Stožera civilne zaštite u Velikoj Gorici s današnjim danom nema novozaraženih osoba. U Velikoj Gorici i općinama za sada brojimo 39 zaraženih osoba koronavirusom, 21 ozdravljenu te tri preminule.

Od danas je ponovo uspostavljen i javni gradski prijevoz ZET-om po okolnim naseljima i do Zagreba, osim linije 330, tzv. brze linije koja je do daljnjeg obustavljena. Osim toga, linija 305 na relaciji Velika Gorica- Turopolje, između Kuča i Rakitovca, preko novog Kučkog mosta vozit će od 11. svibnja.

Iz Stožera su podsjetili kako su s današnjim danom otvorene sve zdravstvene ustanove, s radom su počele i privatne ambulante, kao i frizeri, kozmetičari, pedikeri i ostale uslužne djelatnosti. Podsjetili su i na 2 milijuna kuna vrijedan fond za poduzetnike pogođene koronavirusom koji je osigurao Grad VG, a o čemu informacije možete pronaći na webu Grada ili Agencije Vegora.

Današnje obraćanje pogledajte ovdje:

Objava U više od dva tjedna, samo jedna osoba zaražena. I danas smo na pozitivnoj nuli pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


GVG: usvojen drugi paket mjera pomoći građanima i poduzetnicima

Podsjetnik na rok za dostavu Zahtjeva