Prijava

Vaša prijava

Otkazan 11. Međunarodni Alpas kup Velika Gorica

[]

Nogometni klub Kurilovac već godinama organizira Međunarodni turnir za početnike Alpas kup Velike Gorica, no ovaj, 11. po redu, bit će otkazan zbog epidemoloških mjera.

“U ovo vrijeme unatrag deset godina već se znala lista sudionika, znalo se tko igra u pretkvalifikacijama, tko su nositelji i točan raspored. Danas je na SRC-u Udarnik tišina. A među dionicima sjajnih turnira za početnike bili su svi hrvatski prvoligaši, regionalni lideri, ali i međunarodne momčadi poput one Juventusove.”, navode na iz Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice.

Smatraju da, ako se prekinu domaća prvenstva, izuzev Prve lige, da nema smisla niti potrebe raditi turnir, niti bi on naišao na plodno tlo, jer djeca su već dugo izvan treninga i pogona. No, bez obzira na to se nadaju organizirati ovogodišnje izdanje u kolovozu. “Turnir je uredno prijavljen Hrvatskom nogometnom savezu, pa ukoliko se ponudi bilo kakva prilika možda nećemo morati prekinuti uspješni niz ovog turnira.”, izjavio je direktor Alpas Cupa Vladimir Stepanić.

Objava Otkazan 11. Međunarodni Alpas kup Velika Gorica pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.