Prijava

Vaša prijava

ZA PALČIĆE Gradonačelnik Barišić na aukciji ponudio dres s potpisima igrača HNK Gorice


Ovih dana na Facebooku pratimo velikodušnu kampanju “Vratimo Palčiće u Petrovu” , zajedničku inicijativu Udruge “Dinamo to smo mi” i Kluba roditelja nedonoščadi “Palčići”, kojom je do sad za ovaj humani cilj prikupljeno više od 3,5 milijuna kuna.

Među brojnim donatorima i onima koji nude svoje memorabilije našao se i gorički gradonačelnik, Dražen Barišić koji je na aukciju stavio dres HNK Gorice.

“Čast mi je pridružiti ovakvoj prekrasnoj akciji. Na aukciju stavljam uokvireni dres HNK Gorice sa potpisima trenera i igrača. Dres je meni osobito drag poklon uprave i igrača kluba povodom ulaska HNK Gorice u prvu ligu. Aukcija je otvorena do subote 9. svibnja 2020. u 20 sati. Početna cijena je 300 kuna. Dres dostavljam na vašu adresu o svom trošku. “, napisao je Barišić.

Prema posljednjim komentarima ispod objave, dres je stigao i do cijene od gotovo 3 tisuće kuna.

Za sve one koji žele pomoći akciji i uplatiti za Palčiće evo broj računa:
IBAN računa u akciji Vratimo Palčiće u Petrovu je HR3324070001500333088, a pod svrha uplate upišete: VRATIMO PALČIĆE U PETROVU – DINAMO.

Objava ZA PALČIĆE Gradonačelnik Barišić na aukciji ponudio dres s potpisima igrača HNK Gorice pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.