Prijava

Vaša prijava

Želite se prijaviti na Javni poziv za poduzetnike, ali ne znate imate li pravo na to? Vegora donosi sve odgovore


Od ponedjeljka kreću prijave na Javni poziv Grada za poduzetnike pogođene COVID-19 krizom, a Razvojna agencija Grada Velike Gorice pojašnjava tko se može prijaviti, kako i gdje.

Na jednom mjestu okupili su sve detalje oko Javnog poziva, vodič kroz uvjete koje je potrebno zadovoljiti, kao i odgovore na najčešća pitanja poduzetnika.

Kako navode, najčešće pitanje poduzetnika u vezi Javnog poziva je – tko se može prijaviti na javni poziv? Na ovaj Javni poziv mogu se prijaviti samo poduzetnici koji su Odlukom o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnim djelatnostima i održavanja sportskih i kulturnih događanja Stožera civilne zaštite, od 19. ožujka ove godine u potpunosti ili djelomično obustavili svoje poslovanje. Ovo znači da, poduzetnici čije je poslovanje pogođeno COVID-19 krizom, ali nisu obuhvaćeni spomenutom Odlukom, nisu prihvatljivi prijavitelji na ovaj Poziv.

Kako bi bilo još jednostavnije, ovdje je pet minimalnih uvjeta koje mogući prijavitelj mora zadovoljiti:

  • Poslovanje subjekta je potpuno ili djelomično obustavljeno po Odluci Stožera CZ, od ožujka
  • Minimalno 1 osoba zaposlena na puno radno vrijeme
  • Nije bio u blokadi prije donošenja Odluke SCZ
  • Nema dugovanja prema Gradu VG te trgovačkim društvima i ustanovama u vlasništvu Grada
  • Sjedište subjekta je u Velikoj Gorici
  • Obrtnici – osim sjedišta obrta i prebivalište obrtnika mora biti u Velikoj Gorici

Za sva ostala pitanja u vezi Javnog poziva Grada možete se obratiti u razvojnu agenciju, na e-mail mjerevvegora.hr ili na brojeve telefona 5542 667 i 5542668.

Objava Želite se prijaviti na Javni poziv za poduzetnike, ali ne znate imate li pravo na to? Vegora donosi sve odgovore pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.