Prijava

Vaša prijava

Želite se prijaviti na Javni poziv za poduzetnike, ali ne znate imate li pravo na to? Vegora donosi sve odgovore

[]

Od ponedjeljka kreću prijave na Javni poziv Grada za poduzetnike pogođene COVID-19 krizom, a Razvojna agencija Grada Velike Gorice pojašnjava tko se može prijaviti, kako i gdje.

Na jednom mjestu okupili su sve detalje oko Javnog poziva, vodič kroz uvjete koje je potrebno zadovoljiti, kao i odgovore na najčešća pitanja poduzetnika.

Kako navode, najčešće pitanje poduzetnika u vezi Javnog poziva je – tko se može prijaviti na javni poziv? Na ovaj Javni poziv mogu se prijaviti samo poduzetnici koji su Odlukom o mjerama ograničavanja društvenih okupljanja, rada u trgovini, uslužnim djelatnostima i održavanja sportskih i kulturnih događanja Stožera civilne zaštite, od 19. ožujka ove godine u potpunosti ili djelomično obustavili svoje poslovanje. Ovo znači da, poduzetnici čije je poslovanje pogođeno COVID-19 krizom, ali nisu obuhvaćeni spomenutom Odlukom, nisu prihvatljivi prijavitelji na ovaj Poziv.

Kako bi bilo još jednostavnije, ovdje je pet minimalnih uvjeta koje mogući prijavitelj mora zadovoljiti:

  • Poslovanje subjekta je potpuno ili djelomično obustavljeno po Odluci Stožera CZ, od ožujka
  • Minimalno 1 osoba zaposlena na puno radno vrijeme
  • Nije bio u blokadi prije donošenja Odluke SCZ
  • Nema dugovanja prema Gradu VG te trgovačkim društvima i ustanovama u vlasništvu Grada
  • Sjedište subjekta je u Velikoj Gorici
  • Obrtnici – osim sjedišta obrta i prebivalište obrtnika mora biti u Velikoj Gorici

Za sva ostala pitanja u vezi Javnog poziva Grada možete se obratiti u razvojnu agenciju, na e-mail mjerevvegora.hr ili na brojeve telefona 5542 667 i 5542668.

Objava Želite se prijaviti na Javni poziv za poduzetnike, ali ne znate imate li pravo na to? Vegora donosi sve odgovore pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.