Prijava

Vaša prijava

UDOMI ME Slatka Madonna obožava maženje i traži svoj zauvijek dom

[]

U Skloništu za životinje Velika Gorica, nažalost, uvijek postoje mlađi i stariji psi koji traže svoj zauvijek dom, a trenutno ih je tamo 15-ak. Prošlog smo puta pisali o Abby koja ima 5 mjeseci i o bakicama Gari i Flekici, a svi su pronašli svoje nove vlasnike. Ili su oni pronašli njih. No, još uvijek ima onih pasa kojima možete uljepšati svakodnevicu, a oni vama život.

Danas zato predstavljamo Madonnu, staru dvije godine koja je cijepljena i čipirana, a uskoro će biti i sterilizirana. Madonna je u Sklonište došla s dvije bebe od kojih su obje već pronašle svoj dom, a sada je vrijeme da i ona ode kući. Iz Skloništa nam kažu kako obožava maženje, voli ljude, ali ipak su joj najdraže grickalice.

S obzirom na postupno popuštanje mjera, u Skloništu su sada dopuštene posjete, no uz prethodnu najavu. Ako želite Madonni ili nekom drugom psu uljepšati život možete se javiti na 095 4000 567 ili u inbox Skloništa za životinje. Stvorite i vi još jednu lijepu priču sa sretnim završetkom.

Objava UDOMI ME Slatka Madonna obožava maženje i traži svoj zauvijek dom pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.