Prijava

Vaša prijava

Danas je zadnji dan sezone grijanja u Velikoj Gorici, uskoro kreću radovi

[]

HEP-Toplinarstvo danas započinje s prebacivanjem rada toplinskih podstanica na ljetni režim, čime će završiti ogrjevna sezona 2019./2020. za više od 128.000 krajnjih kupaca u šest gradova, uključujući i Veliku Goricu.

U priopćenju su naveli kako je ova ogrjevna sezona bila uspješna, ali i izazovna. “Radnici HEP-Toplinarstva su osigurali krajnjim kupcima kontinuiranu isporuku toplinske energije u otežanim uvjetima rada pod posebnim mjerama koje su se provodile sa svrhom sprječavanja širenja koronavirusa COVID-19, kao i uslijed snažnog potresa.”, izjavio je Zdravko Zajec, direktor HEP-Toplinarstva.

Na toplinskom sustavu sada počinje sezona radova pa se najavljuju i novi radovi revitalizacije vrelovodne, parovodne i toplovodne mreže u Velikoj Gorici.

U tom razdoblju će korisnici moći provoditi na unutarnjim instalacijama grijanja u svojim stanovima i poslovnim prostorima sve do početka rujna, kada toplinski sustav mora biti spreman za novu sezonu grijanja. Ogrjevna sezona 2020./2021. započet će u skladu s vremenskim uvjetima, a najranije 15. rujna 2020.

Objava Danas je zadnji dan sezone grijanja u Velikoj Gorici, uskoro kreću radovi pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.