Prijava

Vaša prijava

U ponedjeljak se otvaraju bazen i sportska dvorana, počinju treninzi!

[]

Gradski bazen i sportska dvorana za sve korisnike vrata otvaraju u ponedjeljak, 18. svibnja 2020. godine. ” Za nastavak treninga izjasnile su se skoro sve udruge-korisnici dvorane, njih 20-tak. Dvorana je nabavila svu opremu što je preporukama traženo, uz zahvalu Ljekarnama Zagrebačke županije koje su donirale beskontaktne toplomjere i dezinfekcijska sredstva za opremu koje će dobiti svi korisnici”, stiže priopćenje iz Stožera civilne zaštite.

Preporuke za rad u zatvorenim prostorima
Danas će u velikoj dvorani biti održan i sastanak sa svim korisnicima Gradske sportske dvorane Velika Gorica na kojem će se klubovi detaljno upoznati sa novom organizacijom rada po preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, brojem sportaša na treningu, novim rasporedima korištenja dvorana i sl. Zavod za javno zdravstvo izdao je preporuke o korištenju i načinu treniranja u zatvorenim prostorima, koje donosimo ovdje:

Pauza na bazenu radi dezinfekcije

Bazen, koji počinje od ponedjeljka imat će, kao i do sad, radno vrijeme od 6 do 22 sata i vikendom od 9 do 19 sati, s napomenom da se bazen zatvara od 14 do 15 sati radi čišćenja i dezinfekcije površina bazena.

Uprava bazena izradila je upute kojih se moraju pridržavati svi korisnici bazena.

“Uz propisanu dezinfekciju ruku i nogu, novosti su da će se kod svakog korisnika evidentirati dolazak i odlazak na predviđenim listama i izmjerit će mu se tjelesna temperatura, te da svaki korisnik uz propisane kupaće kostime mora imati i plivačku kapu”, poručuju sa bazena.

Objava U ponedjeljak se otvaraju bazen i sportska dvorana, počinju treninzi! pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.