Prijava

Vaša prijava

Idućeg petka Kawasaki 3P na parkingu Zračne luke Franjo Tuđman! Prihod od ulaznica ide u humanitarne svrhe


Idućeg petka, 29. svibnja će od 19 sati biti otvoreno parkiralište zračne luke Franjo Tuđman na kojem će od 20 sati slijediti velika zabava. petak, 29.05.2020.

“S obzirom na epidemiološku situaciju u kojoj se nalazimo, za vas smo pripremili novi način održavanja evenata sa željom stvaranja mjesta okupljanja i druženja poštujući sva pravila i ograničenja koje nam je ova „drugačija“ situacija donijela.”, navode organizatori.

Event se naziva Picnic Galactic, a radi se o drive in glazbenom festivalu koji će se održati na području parkirališta zračne luke Franjo Tuđman. Dolazi se autom u kojem smiju biti maksimalno 4 osobe, a svaka grupa posjetitelja će zauzeti svoj prostor unutar i oko automobila. Parkira se na točno određeno mjesto dok je kretanje dopušteno oko automobila i zauzetog parkirnog mjesta, a svako sljedeće mjesto udaljeno je najmanje 2 metra.

Ulaznice od 100 do 150 kuna

Ulaznice su po cijeni od 100 do 150 kuna, ovisno o tome u kojem redu želite parkirati. Cijene su po automobilu, ne osobi. Sav ostvareni prihod od prodaje ulaznica bit će doniran u humanitarne svrhe. “Smatramo kako ovaj festival pomaže, kako onima najpotrebitijima, putem donacija, tako i ostalim građanima koji će se napokon moći opustiti i uživati kao nekad. “

Na samom koncertu će posjetitelje rasplesati dobro poznati punk/reggae band Kawasaki 3P te uvijek plesna Discohernia.

Više o samom eventu možete pronaći OVDJE.

Objava Idućeg petka Kawasaki 3P na parkingu Zračne luke Franjo Tuđman! Prihod od ulaznica ide u humanitarne svrhe pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Poraz u Splitu