Prijava

Vaša prijava

Turopoljski skauti nastavljaju s redovitim tjednim susretima i aktivnostima

[]

Uz prestanak protuepidemijskih mjera obustave održavanja dječjih i drugih radionica i naši skauti ponovno počinju s radom. Tako će sada imati jatne i patrolne susrete te druga okupljanja do 40 osoba, naravno, uz pridržavanje svih propisanih mjera.

“S obzirom da je i dalje na snazi mjera obustave svih sportskih natjecanja na otvorenom i u zatvorenim objektima, dio aktivnosti koje predviđaju bliski kontakt osoba i dalje nećemo provoditi, a aktivnosti ćemo, sukladno meteorološkim uvjetima do daljnjega provoditi uglavnom na otvorenom: na dvorištu, u školskom dvorištu, u parku, prirodi ili drugim mjestima na kojima nema drugih osoba s kojima možemo doći u bliski kontakt.”, navode iz Turopoljske udruge skauta.

Susreti izviđača će početi ovaj tjedan, a idućeg tjedna će se na tjednim susretima okupljati vučići. Više o svim terminima te o ljetnim aktivnostima možete pronaći na službenim stranicama Turopoljske udruge skauta TUR.

Od ovoga tjedna (od 20.05.2020.) započet ćemo sa susretima izviđača, a od idućeg tjedna (od 25.05.2020.) ponovno će se na tjednim susretima okupljati vučići, u iste dane ali u nešto ranijim terminima, kako bismo susrete na otvorenom održavali za dana. O terminima susretima pojedinih čopora i patrola obavijestit će vas voditelji putem odredske internetske stranice, Facebook grupa, WhatsApp ili Wiber grupe za roditelje ili članove.

Objava Turopoljski skauti nastavljaju s redovitim tjednim susretima i aktivnostima pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.