Prijava

Vaša prijava

Svi igrači HNK Gorica negativni na koronavirus. Danas igraju protiv Istre


Kako bi mogli nastaviti s treninzima, igrači i drugi članovi HNK Gorica morali su obaviti testiranje na COVID-19 što je bio preduvjet za nastavak aktivnosti. Srećom, nogometaši Gorice će u sklopu priprema za nastavak sezone odigrati tri utakmice jer su svi igrači, stručni stožer i fizioterapeuti Gorice negativni su na koronavirus. Prva utakmica na redu je protiv Istre 1961 danas, 20. svibnja u 16:30 sati, a igrat će se na Rujevici (Lučki Radnik).

Nakon te, utakmica koja ih čeka je protiv Varaždina koja će se održati 30. svibnja na Gradskom stadionu.

“Svi smo čekali ovaj trenutak kada ćemo ponovno moći igrati pravi nogomet, natjecateljski. Sretni smo što su nam omogućeni zajednički treninzi, da ponovno osjetimo momčadski duh. Smatram da ove utakmice u kojima dva kluba iz različitih dijelova države igraju jedan protiv drugog imaju veliku važnost za sve nas. To znači da se život polako vraća u normalu i da dobivamo bitku protiv pandemije. Što se tiče sutrašnje utakmice protiv Istre, prevladava uzbuđenje. Naravno, morat ćemo ispuniti i neke taktičke zadatke, poraditi na nekim segmentima igre, ali najvažnije je da sada svi dobe minutažu i zato planiramo igrati s dvije momčadi.”, izjavio je trener Valdas Dambrauskas.

Objava Svi igrači HNK Gorica negativni na koronavirus. Danas igraju protiv Istre pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.