Prijava

Vaša prijava

U Kinu Gorica danas možete pogledati dva filma. Donosimo sinopsise


Kino Gorica danas ponovno otvara svoja vrata za posjetitelje. “Dvorana je čista, prozračena, dezinficirana, dovoljno velika da održite preporučeni razmak od drugih gledatelja.”, navode iz Kina.

Danas su na programu dva filma – animirani film Playmobil, a za one željne akcije, trilera i ZF – Bloodshot s Vinom Dieselom u glavnoj ulozi. Projekcije su u 18 i 20 sati. Idućeg tjedna na rasporedu su Razbijačica sustava i 21 most.

Donosimo i sinopsise filmova kako biste se lakše odlučili koji ćete danas gledati.

Playmobile – 18 sati

Kada Marlin mlađi brat Charlie nenadano nestane i završi u magičnom, animiranom Playmobil svijetu njoj ne preostaje drugo nego da i sama, totalno nepripremljena uroni u njega te pokuša vratiti brata kući. U svojoj epskoj pustolovini Marla susreće nove prijatelje s kojima pokušava spasiti brata te svi zajedno uče važnu lekciju da je vjera u sebe sastavni dio uspjeha.

Bloodshot – 20 sati

Snimljen prema istoimenom bestseler stripu film Bloodshot prati Rayja Garrisona, nedavno poginulog vojnika, kojeg je korporacija Rising Spirit Technologies, uz pomoć posebne nanotehnologije – uskrsnula i učinila superjunakom.

Objava U Kinu Gorica danas možete pogledati dva filma. Donosimo sinopsise pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.