Prijava

Vaša prijava

Stvarate tradicijske rukotvorine? Prijavite se na poziv za očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta


Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je javni poziv za program ‘Očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta’ za 2020. godinu. Namijenjen je mikro, malim i srednjim poduzetnicima, točnije, isključivo obrtima, trgovačkim društvima i zadrugama koje obavljaju djelatnost na obrtnički način i izrađuju proizvode tradicijskog i umjetničkog obrta. Ovdje se misli pretežito na ručni rad u malim serijama, sukladno odredbama Pravilnika o tradicijskim odnosno umjetničkim obrtima.

Namjena sredstava je podijeljena na dvije skupine, a više o samom natječaju možete saznati OVDJE.

Najniži iznos potpore koji se može dodijeliti je 20 tisuća kuna, a najviši 50 tisuća kuna. Sredstva za provedbu aktivnosti iz skupine A odobravaju u 100% iznosu prihvatljivih troškova. Sredstva za provedbu aktivnosti iz skupine B ne mogu iznositi više od 20% ukupno prihvatljivih troškova. Sredstva se isplaćuju jednokratno u ukupnom iznosu dodijeljene potpore.

Kako se prijaviti, saznajte OVDJE.

Objava Stvarate tradicijske rukotvorine? Prijavite se na poziv za očuvanje i razvoj tradicijskih i umjetničkih obrta pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


U subotu protiv Adria Oila uz prijenos na HTV2