Prijava

Vaša prijava

Od ponedjeljka ponovno smijemo sami birati knjige u knjižnici, a malo se mijenja i radno vrijeme


Od ponedjeljka, 1. lipnja, Velikogoričani će smjeti sami birati knjige za posudbu. Točnije, od tog datuma je dozvoljen ulazak korisnika u prostore svih lokacija Gradske knjižnice Velika Gorica kao i samostalno biranje knjiga, ali u skladu s dosadašnjim odlukama i preporukama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te Smjernicama za pripremu i rad čitaonica u knjižnicama u uvjetima epidemije COVID-19 Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu.

Otvaraju se i studijske čitaonice u Središnjem odjelu za odrasle i Područnoj knjižnici Galženica dok će čitaonice dnevnog tiska i igraonica Dječjeg odjela do daljnjeg ostati zatvorene. Napominju i kako korištenje korisničkih računala još uvijek nije moguće.

Radno vrijeme se također malo promijenilo koje će sada biti prilagođeno ljetnom radnom vremenu gdje će svaka od lokacija biti otvorena u jednoj smjeni. Radno vrijeme knjižnice ostat će isto do kraja ljeta, odnosno do kraja mjeseca kolovoza.

Upute za korisnike možete pogledati OVDJE.

Objava Od ponedjeljka ponovno smijemo sami birati knjige u knjižnici, a malo se mijenja i radno vrijeme pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.