Prijava

Vaša prijava

Kravarsko poziva na dvije radionice za volontere i predstavnike volonterskih ustanova

[]

Ove subote će se u Kravarskom održati dvije radionice: Menadžment volontera te Potvrda o kompetencijama stečenim volontiranjem. Radionice će održati Volonterski centar Kupa, a trajat će od 9 do 15 sati u Pastoralnom centru u Kravarskom na adresi Trg Stjepana Radića 3.

Radionice su prvenstveno namijenjene predstavnicima organizacija i ustanova koje angažiraju volontere ili imaju potrebu za takvim angažmanom, ali i svim volonterima i onima koji tek razmišljaju da se angažiraju kao volonteri. Za radionicu su potrebne prijave na OVOM LINKU.

Razlog ovih radionica je to što je Općina Kravarsko partner na projektu Lokalne akcijske grupe Vallis Colapis ‘Volontiram, mijenjam zajednicu!’ koji se provodi kroz cijelu 2020 godinu. Projekt je financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, a ostali partneri su Općine Pisarovina, Krašić i Žakanje.

Cilj projekta je informiranje i promocija volonterstva, educiranje mladih, građana i općenito svih koji volontiraju te OCD-ova i institucija kao organizatora volontiranja na području partnerskih općina.

Za dodatne informacije možete se obratiti Volonterskom centru Kupa na vck@vallis-colapis.hr i na 091/585-3993 Zrinki Pavlov, voditeljici projekta.

Objava Kravarsko poziva na dvije radionice za volontere i predstavnike volonterskih ustanova pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Natječaj za dodjelu potpora za poduzetnike početnike za 2024. godinu