Prijava

Vaša prijava

Petak je dan za salsu: VG Brass festival zatvara Filosofía uz plesne ritmove


Večeras u 20:30 sati je službeno zatvaranje 14. Velikogoričkog brass festivala i to uz zvukove i ritam salse uz latino bend Filosofía. Koncert će se održati u Dvorani Gorica.

Filosofía je međunarodni autorski latino bend u kojem djeluje 11 glazbenika. Svoj prvi album Nuestra Historia izdali su 2019. godine, a on je u kratko vrijeme dobio međunarodno priznanje i osvojio publiku, pogotovo u zemljama Latinske Amerike.

Glazba ovog ansambla pušta se na plesnim podijima i na radio postajama diljem svijeta. Članovi su istaknuti glazbenici iz Hrvatske, Slovenije i Kube – Darko Sedak-Benčić, Miron Hauser, Luka Žužić, Sofija Široka, Lázaro Amed Hierrezuelo, Aleš Avbelj, Aljoša Jerić, Erik Marenče, Vid Begić.

“Iako poštuje tradiciju afrokaripske glazbe, FiloSofía u salsu uvodi i neke svježe glazbene inovacije. Ansambl je specifičan ne samo po energičnoj glazbi nego i po tome što glavna pjevačica i prateći vokal čine plesni par, što koncert ansambla FiloSofía čini audio-vizualnim iskustvom. FiloSofía će vas rasplesati, raspjevati, nasmijati i zabaviti.”, pozivaju organizatori.

Objava Petak je dan za salsu: VG Brass festival zatvara Filosofía uz plesne ritmove pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


OSTAJEM OVDJE I IDEMO U ABA 2 LIGU

U subotu protiv Adria Oila uz prijenos na HTV2