Prijava

Vaša prijava

Prijavite se: Evo kada i gdje možete doći na besplatan pregled kože


Program Zagrebačke županije preventivnog programa ranog otkrivanja zloćudnih tumora kože se nastavlja. Pregledi se odvijaju u Ljekarnama Zagrebačke županije, a u Velikoj Gorici u ulici Matice Hrvatske je termin 17. lipnja.

Program koji financira Zagrebačka županija će provoditi dermatovenerolozi iz Specijalne bolnice Naftalan. Obavezne su telefonske rezervacije termina, a brojevi su dostupni OVDJE.

Ovaj program Zagrebačka županija provodi sedmu godinu zaredom, a interes stanovnika Županije je svake godine u porastu. U prethodnih šest godina kroz preventivni program pregledano je 3.441 osoba.

Prema izvješću Specijalne bolnice Naftalan, u 2019. godini pregledano je 907 osoba s područja Zagrebačke županije, od kojih je preporučena daljnja obrada za 6 osoba, dok je kod 207 osoba izražena sumnja na karcinom kože.

Inače, redoviti pregledi kože s ciljem otkrivanja zloćudnih tumora kože u što ranijem stadiju bolesti, otvaraju mogućnosti potpunog izlječenja.

Objava Prijavite se: Evo kada i gdje možete doći na besplatan pregled kože pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.