Prijava

Vaša prijava

Košarkaši Gorice će sljedeće sezone nastupati kao jedini hrvatski predstavnik u regionalnoj ABA 2 ligi

[]

Košarkaški klub Gorica službeno je dobio potvrdu da će iduće sezone igrati ABA 2 ligu, drugi razred regionalne košarke. U ovoj ligi bit će jedini hrvatski predstavnik, a natjecat će se s klubovima kao što su Široki i sarajevski Spars iz BiH, Helios Suns iz Slovenije, Sloboda Užice i Zlatibor iz Srbije, Sutjeska i Lovćen iz Crne Gorice, Rabotnički iz Makedonije.

Klub ide dalje uz Josipa Sesara kao glavnog trenera, a cilj im je unaprijediti trenersku struku u gradu te pružiti što kvalitetnije košarkaško obrazovanje trenerima i djeci u gradu.

Jedino što im preostaje sada je složiti momčad koja je dovoljno dobra za izazove i dovoljno mlada. Kako navodi Sesar, momčad se stvara po kriterijima lige jer žele biti konkurentni iako su svjesni da je ova liga izlog jer će sudjelovanjem na takvom natjecanju i oni napredovati.

Natjecanja će se igrati u Gradskoj sportskoj dvorani, a treninzi su već na snazi oko mjesec dana. Do početka srpnja još će raditi, a onda kreće ljetni odmor.

Objava Košarkaši Gorice će sljedeće sezone nastupati kao jedini hrvatski predstavnik u regionalnoj ABA 2 ligi pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Polet gostovao u Austriji

Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike