Prijava

Vaša prijava

GKM organizira humanitarnu radionicu za pse u Skloništu, jedino što trebate donijeti je pamučna majica i škare

[]

Gorički klub mladih organizira humanitarnu radionicu izrade igračaka za pse u Skloništu za životinje Velika Gorica. Radionica će se održati ovog petka, 19. lipnja, s početkom u 19 sati.

Izrađivat će se vrlo jednostavne igračke za natezanje za pse koje će psi u Skloništu sigurno obožavati. Igračke će se raditi od starih pamučnih majica, i to tako da se prvo režu u trake, a onda pletu u čvrste i debele pletenice. Ako želite sudjelovati uvjet je da ponesete svoju staru pamučnu majicu koju više ne nosite, a koju ste ranije oprali, te da uzmete i svoje škare u slučaju da će biti potrebne. Svaki polaznik će sigurno stići napraviti barem jednu igračku koja će se donirati za pse u Sklonište, ali možda i stići napraviti jednu za svog ljubimca, ako će biti dovoljno materijala.

Igračke mogu izrađivati sve generacije, a kompletna radionica održavat će se uz sve pripisane mjere i u slučaju lijepog vremena bit će održana na terasi Goričkog kluba mladih.

Gorički klub mladih obvezuje se da će nakon radionice donirati igračke u Sklonište i tako usrećiti pse koji tamo još uvijek čekaju svoj zauvijek dom.

Objava GKM organizira humanitarnu radionicu za pse u Skloništu, jedino što trebate donijeti je pamučna majica i škare pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.