Prijava

Vaša prijava

Večeras ljetno kino na otvorenom uz komediju i triler koji je sniman na jezeru Čiče

[]

U sklopu Goričkih večeri, danas će se na otvorenom održati Ljetno kino u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta. Nakon što se i prošle srijede smilovalo vrijeme, i danas se do kraja dana pokazuje sunce. Ovo znači da možete ponijeti svoje dekice, sokove i kokice pa sjesti u parku Franje Tuđmana i pogledati dva filma. Film Moje neobično ljeto s Tess počinje u 18:30 sati, a Odmetnici su na redu u 20:30 sati.

Moje neobično ljeto s Tess, obiteljski, komedija, avantura

Kao najmlađe dijete u obitelji, Sama stalno proganja pomisao da bi mogao ostati posve sam. Tijekom ljetnih praznika koje provodi s obitelji počinje trenirati za predstojeću „samoću“. Sve dok na plaži ne upozna neobičnu i nekonvencionalnu Tess koja mu pokazuje da mora uživati u sadašnjosti, a ne brinuti oko onoga što će tek uslijediti. Tess ima veliku tajnu i odlučila je kako joj samo Sam može pomoći ostvariti što je naumila. Zajedno se upuštaju u nezaboravnu ljetnu avanturu punu odvažnih i nesvakidašnjih zgoda.

Odmetnici, triler

Pratimo priču o američkim marincima koji pokušavaju riješiti davno zaboravljenu tajnu pri čemu na dnu jezera otkrivaju sanduke u kojima su skrivene zlatne poluge. Scenarist i producent filma je slavni Luc Besson, a film je snimljen na lokacijama u Hrvatskoj – Zagrebu, Karlovcu, Ogulinu, Humu u Istri, na Lokvarskom jezeru, a nama najzanimljivije, da je jedna od lokacija bilo i naše jezero Čiče.

 

Objava Večeras ljetno kino na otvorenom uz komediju i triler koji je sniman na jezeru Čiče pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Priznanje „Kako postati zeleni potrošač”