Prijava

Vaša prijava

Upisi u osnovnu glazbenu i plesnu školu Franje Lučića traju još dva dana

[]

Umjetnička škola Franje Lučića objavila je drugi ljetni upisni rok za osnovnu glazbenu i osnovnu plesnu školu. Prijave za prijemni ispit za osnovnu glazbenu školu primaju se do 27. lipnja ispunjavanjem prijavnice na internetskoj stranici škole.

Na stranicama škole će 29. lipnja biti objavljeni rasporedi prijamnih ispita koji će se održati tog istog dana od 17 sati u prostorijama škole. Objava rezultata bit će 30. lipnja.

Preostalo je još slobodnih mjesta za sljedeće instrumente: flauta, klarinet, oboa, rog, tambure, trombon, truba i violončelo.

Za upis u prvi razred osnovnog plesnog obrazovanja za školsku godinu 2020./2021. nije potrebno polaganje prijamnog ispita. Škola u pravilu upisuje kandidate u dobi od 9 do 11 godina, redoslijedom prijave do popunjenosti odjeljenja. Kandidati izvan navedenog dobnog raspona mogu upisati program jedino u slučaju nepopunjenosti odjeljenja te uz odobrenje ravnatelja temeljem mišljenja Vijeća nastavnika Odjela za ples.
Prijave za glazbenu i plesnu školu vrše se OVDJE.

Objava Upisi u osnovnu glazbenu i plesnu školu Franje Lučića traju još dva dana pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.