Prijava

Vaša prijava

Otkazana je 28. Turopoljska trka, natjecatelji će dobiti povrat sredstava

[]

28. Turopoljska trka, koja se originalno trebala održati krajem ožujka ove godine pričekat će novo izdanje do idućeg godine. Organizacijski odbor je donio tešku, ali jedinu moguću odluku zbog novonastale situacije uzrokovane pandemijom koronavirusom.

“Uvažavajući trenutnu epidemiološku situaciju U Zagrebačkoj županiji a i cijeloj Hrvatskoj, te uz mnoge nepoznanice oko širenja koronavirusa nakon teniskog turnira u Zadru, ali i novih slučajeva zaraze u Zagrebačkoj županiji, želimo svaku mogućnost daljnjeg širenja zaraze svesti na minimum.”, navode organizatori.

Turopoljska trka svake godine okuplja preko 400 trkača iz cijele Hrvatske, 500 djece osnovnoškolske dobi te brojne gledatelje. Ovolika brojka ljudi na jednom mjestu može, u trenutnoj situaciji, imati negativne posljedice. Organizatori napominju kako je došlo i do preusmjeravanja financijskih sredstava njihovih sponzora zbog čega bi organizacija bila nemoguća.

“Uzevši sve ovo u obzir, epidemiološki i financijski rizik organizacije Trke trenutno premašuje njene prednosti, te ne želimo naše sugrađane staviti u neugodnu situaciju okupljajući na jednom mjestu ovoliki broj ljudi. Nadamo se da se već sljedeće godine vraćamo u naš stari termin održavanja Trke.”, zaključuju.

Svi natjecatelji koji su uplatili startnine za sudjelovanje na ovogodišnjoj Trci će dobiti povrat sredstava. Trebate samo ispuniti obrazac koji možete pronaći OVDJE.

Objava Otkazana je 28. Turopoljska trka, natjecatelji će dobiti povrat sredstava pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.