Prijava

Vaša prijava

Miland Bandić u Gorici predstavio listu: “Ja sam koronu možda i prohodao”

[]

U nedjelju je Veliku Goricu posjetio i Milan Bandić te predstavio kandidate 365 Stranke rada i solidarnosti za šestu izbornu jedinicu. Nositelj liste za šestu izbornu jedinicu je Zvonko Kunić iz Velike Gorice.

Na predstavljaju je govorio o Mičevcu te spomenuo kako oni već dugo žele biti dio Grada Zagreba. “No, da me Barišić ne čuje, jer će mi zamjeriti, to će jednog dana sigurno biti. Oni će se pripicuknut Zagrebu. Mislim da su oni zaslužili da uživaju standard Zagreba.”

No, ispravio se par trenutaka kasnije rekavši kako Gorica treba ostati šesti grad u Hrvatskoj, ali da bi građani trebali uživati standard Zagrepčana. Dotaknuo se i epidemije koronavirusom te pozvao na izbore bez straha i rekavši da je se ne treba bojati. “Ona je već mutirala u običnu gripu. Ništa se toga ne bojte. Tko zna, ja sam to možda i prohodao, jer korona može samo riknuti od mene, a ne ja od nje.”, zaključio je Bandić.

Objava Miland Bandić u Gorici predstavio listu: “Ja sam koronu možda i prohodao” pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.