Prijava

Vaša prijava

FOTO Navijači Hajduka ostavili spaljene i uništene stolce nakon utakmice s Goricom

['gorica hajduk', 'hajduk', 'HNK Gorica']

HNK Gorica je na objavila razočaranje nesportskim ponašanjem gostujućih navijača nakon utakmice Gorica-Hajduk. Kako navode, nekorektnost se događala na tribinama.

“Kome i čemu su potrebni ovakvi prizori nemoguće je dokučiti, ali šteta je u svakom slučaju načinjena. Lokalna zajednica i klub nedavno su investirali značajna sredstva u uređenje istočne tribine, koja je potpuno prekrivena sjedalicama, u želji da se podigne standard stadiona i kluba, i doista je teško objasniti ovakve poteze onih koje na našem stadionu dočekujemo kao goste, kao sportske prijatelje i rivale na travnjaku.”, navode iz kluba.

Foto: HNK Gorica

Desetak stolaca na istočnoj tribini u potpunosti je uništeno trganjem te spaljivanjem i HNK Gorica u potpunosti osuđuje nesportsko ponašanje navijača. S obzirom na to da su gostujući navijači prvenstveno dočekani kao gosti, a ne samo kao rivali, potpuno im je neprihvatljivo prihvatiti da se devastacije ponavljaju.

Iz tog razloga razmišljaju o tome da smanje kapacitete za gostujuće navijače na pet posto, a druga opcija je značajno povećanje cijene ulaznica za gostujuće navijače. “To je u ovakvim situacijama jedini način da klub ne troši vlastita sredstva zbog neprihvatljivog ponašanja pojedinaca ili navijačkih skupina.”, zaključuju iz kluba.

Objava FOTO Navijači Hajduka ostavili spaljene i uništene stolce nakon utakmice s Goricom pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.