Prijava

Vaša prijava

Najavljen mirni prosvjed ispred Centra za socijalnu skrb u Velikoj Gorici


Dana 31. srpnja će se od 11:30 do 13 sati održati miran prosvjed ispred Centra za socijalnu skrb u Velikoj Gorici. Prosvjed će biti obilježen hodanjem nogostupom ispred Centra, a u znak protesta prikrivanja zlostavljanja i spolnog uznemiravanja djece.

Prosvjed pokreće gospodin Silaj, u ovom slučaju radi se o njegovoj malodobnoj kćeri koja je zlostavljana od strane majke, majčine obitelji i njihovih poznanika. Čitava priča traje već godinama te je gospodin Silaj medijima poslao i čitavo objašnjenje situacije.

Gospodin Silaj također poziva da u navedeno vrijeme ispred Centra za socijalnu skrb izađu: ravnateljica CZS Velika Gorica Vesna Grospić, Marina Rajčević, aktualna socijalna radnica, Nataša Tokić Marinković, pravnica te Lidija Čivrak, psihologinja koja je radila na slučaju kako bi ponudili odgovore na postavljena pitanja.

Centar za socijalnu skrb Velika Gorica je javna ustanova koju osniva Republika Hrvatska rješenjem Ministarstva nadležnog za poslove socijalne skrbi. Osniva se za područje jedne ili više općina ili gradova na području iste županije.

Centar za socijalnu skrb Velika Gorica ima sjedište na adresi: Trg kralja Tomislava 35, u zgradi na I. i II. katu.

Objava Najavljen mirni prosvjed ispred Centra za socijalnu skrb u Velikoj Gorici pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.