Prijava

Vaša prijava

NK Turopolje raspisuje natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora

['nk turopolje', 'poslovni prostor turopolje', 'zakup poslovnog prostora']

NK „Turopolje“ Turopolje, kao upravitelj športske građevine Turopolje raspisuje natječan za davanje u zakup poslovnog prostora. Ovaj natječaj objavljen je na temelju Pravilnika o načinu uporabe sportskih objekata u vlasništvu Grada Velike Gorice te članka 11. Ugovora o upravljanju športskom građevinom sklopljenog između Grada Velike Gorice i NK „Turopolje“ Turopolje od 17.12.2012. godine.

Poslovni prostor koji se daje u zakup nalazi se na adresi Kolodvorska 2, Turopolje, a sastoji se od ugostiteljskog objekta ukupne površine 70,75 m2 u terase površine 40,20 m2.

Ovo su uvjeti natječaja:

  • Pravo podnošenja pisane ponude imaju sve fizičke osobe državljani Republike Hrvatske i državljani država članica Europske unije te pravne osobe registrirane u Republici Hrvatskoj i državama članica Europske unije.
  • Početni iznos mjesečne zakupnine iznosi 4.500,00 kuna. U cijeni mjesečne zakupnine uračunati su režijski troškovi.
  • Za sudjelovanje u natječaju ponuditelj je obvezan uplatiti jamčevinu u trostrukom iznosu početne mjesečne zakupnine
  • Poslovni prostor daje se u zakup na vrijeme od 5 godina.
  • Poslovni prostor daje se u zakup u viđenom stanju.
  • Kriterij za odabir najpovoljnije ponude koja ispunjava sve uvjete iz natječaja je najviši ponuđeni iznos mjesečne zakupnine.

Ponuda mora sadržavati:

A) dokumentaciju koja sadrži osnovne podatke o ponuditelju, uz dostavu odgovarajućih dokaza (preslika osobne iskaznice za fizičke osobe odnosno izvadak iz sudskog registra za pravne osobe, OIB, dokaz o prebivalištu odnosno sjedištu ponuditelja, e-mail, broj telefona ili mobitela)

B) ponuđeni iznos mjesečne zakupnine

C) dokaz o plaćenoj jamčevini u trostrukom iznosu početne mjesečne zakupnine

D) broj računa s nazivom banke kod koje je otvoren radi povrata jamčevine

Osobe koje sudjeluju u natječaju moraju platiti jamčevinu na žiro-račun NK „Turopolje“. Izabranom ponuditelju čija je ponuda prihvaćena, uplaćena jamčevina uračunava se u zakupninu, a ponuditeljima čije ponude nisu prihvaćene jamčevina se vraća u roku od 30 dana od dana donošenja odluke o izboru najpovoljnijeg ponuditelja. U slučaju da najpovoljniji ponuditelj odustane od ponude odnosno sklapanja ugovora o zakupu, gubi pravo na povrat jamčevine.

Ponude s traženom dokumentacijom dostavljaju se u zatvorenoj omotnici s naznakom „NATJEČAJ ZA ZAKUP – NE OTVARAJ“ na adresu NK „Turopolje“, Turopolje, Kolodvorska 2. Rok za podnošenje ponuda je 15 dana od dana objave natječaja.

Ponude podnesene izvan roka i nepotpune ponude neće se razmatrati. Javno otvaranje ponuda bit će u prostorijama NK „Turopolje“, Turopolje, Kolodvorska 2, dana 21.09.2020.g. u 10.00 sati. Otvaranju ponuda mogu biti nazočne osobe koje su podnijele ponudu ili njihovi ovlašteni predstavnici uz predočenje valjane punomoći.

Objava NK Turopolje raspisuje natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.