Prijava

Vaša prijava

Iskoristite priliku i vozite se dva sata na električnom biciklu besplatno

['električni bicikl', 'nextbike', 'vožnja biciklom']

Nextbike i u nastavlja s akcijom besplatne vožnje za istraživanje gradova u Hrvatskoj. U Velikoj Gorici nalaze se tri lokacije i kroz cijeli rujan možete iskoristiti dva sata besplatne vožnje gradskim biciklima.

“Svi korisnici javnih gradskih bicikala Velike Gorice imat će mogućnost koristiti 2 sata besplatne vožnje tijekom mjeseca rujna, a za to na raspolaganju imaju električne ili klasične bicikle i 35 kilometara uređenih biciklističkih staza koje se protežu uz glavne gradske ceste i obilaznice.”, navode iz Nextbike-a.

Ovu vožnju možete iskoristiti za rekreaciju, kretanje gradom na dva kotača, ali i iskoristiti neku od biciklističkih staza.

Za korištenje zabavnog, zdravog i zelenog načina kretanja jedino što je potrebno je preuzeti nextbike aplikaciju (App store trgovina  / Google Play trgovina), registrirati se, aktivirati račun i unijeti kod VG2020 ili se javiti na info@nextbike.hr i krenuti u dvosatnu besplatnu vožnju!

Cijena usluge iznosi od 5 kuna za 30 minuta vožnje, dok su dostupne i pretplate od 100 kuna za tjedan ili 200 kuna za godinu koje  nude neograničen broj vožnji u trajanju od 30 minuta po biciklu.

Objava Iskoristite priliku i vozite se dva sata na električnom biciklu besplatno pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.


Ena i Pavao pozvani na državno Natjecanje iz Fizike