Prijava

Vaša prijava

KUD Dučec poziva na upis u rad folklornih, vokalnih i tamburaških skupina

['folklor', 'KUD Dučec', 'Mraclin', 'tamburaši']

KUD Dučec iz Mraclina nakon ljetne pauze ponovno kreće s redovnim aktivnostima. Probe će im početi 14. rujna prema rasporedu, naravno, uz sve mjere i preporuke te mole za odgovorno ponašanje.

Iz tog razloga pozivaju sve Mraclince i ostale sugrađane da se priključe radu KUD-a Dučec, u jednu od sedam skupina. “Posebice apeliramo na roditelje da svoju djecu uključe u rad Društva, jer imati ovakav dragulj u svojem mjestu, a ne uključiti se u njegov rad, prava je šteta. Kroz aktivnosti u Društvu kod djece i mladih potiče se zanimanje za hrvatsku tradiciju i narodno stvaralaštvo, ples i narodne nošnje, razvoj sposobnosti auditivno-glazbene komunikacije, razvoj motorike, razvoj samopouzdanja, osjećaja uspješnosti kroz javne nastupe te razvoj kreativnog izražavanja kroz pokret, ples i pjesmu.”, navode iz KUD-a Dučec.

Djeca školske dobi od 3. razreda osnovne škole mogu se priključiti radu tamburaškog podmlatka. Za prijavu potrebno se javiti tajniku Tomislavu Krešimiru Hubaku na broj 091 635 4005. Najmlađa skupina Društva (djeca od 3 do 7 godina) pod vodstvom voditeljice Doriane Crnić Vlahovac počinje sa radom u utorak 15. rujna u 18,15 sati. Za sve dodatne informacije možete se obratiti Doriani na broj 091 768 9912.

Objava KUD Dučec poziva na upis u rad folklornih, vokalnih i tamburaških skupina pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.