Prijava

Vaša prijava

Pogledajte novi promotivni film Zagrebačke županije i isplanirajte slijedeću izlet destinaciju

['around zagreb', 'promotivni film', 'Zagrebačka županija']

Turistička zajednica grada Zagreba i Turistička zajednica Zagrebačke županije kreirale su poseban promotivni film naziva Blizu grada, blizu srca“ / „Around Zagreb“, stvorenog u sklopu istoimene destinacijske kampanje.

Producentica filma je Martina Miličević čiji je video „Zagrebačka vinska priča“/ „Winetasting Path Home“ osvojio treće mjesto na svjetskom video natjecanju najtiražnijeg vinskog magazina Wine Spectator. Narator u filmu je Rob Reider, američki peterostruki dobitnik Emmy nagrade za svoje emisije i glazbene skladbe, a s njim je TZGZ već ostvarila sjajnu suradnju na filmu „Zagreb Loves You“.

Više o ovoj kampanji možete pronaći na stranici Around Zagreb na kojoj se bilježi najviše posjeta iz Hrvatske, Slovenije, Austrije, Njemačke i BiH.

Ova kampanja kreirana je s ciljem stvaranja cjelogodišnje promocije bogate ponude u čitavoj županiji. Jedino što vam preostaje je pogledati video i vjerujte, odmah ćete krenuti planirati izlet u neku od prikazanih destinacija.

 

Objava Pogledajte novi promotivni film Zagrebačke županije i isplanirajte slijedeću izlet destinaciju pojavila se prvi puta na Kronike Velike Gorice.